Специјалист за планирање на производство

Loading...

KROMBERG & Schubert, глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, бара да вработи Специјалист за планирање на прозводство, кои ги исполнуваат следните услови:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/specijalist-za-planiranje-na-proizvodstvo/1951

loading...
Loading...