Се бара менаџер на ресторани во Катар

Loading...

Доколку си подготвен да заминеш од земјава и да заработуваш одлично, тогаш аплицирај за оваа позиција.Претходно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.

Работната позиција е во Доха, Катар

 

https://vrabotuvanje.com/job-advert/menadzher-na-restorani/1999

 

 

 

loading...
Loading...