МВР Вработува

Loading...

Огласот е отворен до 28 септември а слободни се осум работни позиции. Дали и ти сакаш да бидеш дел од Министерството за внатрешни работи? Провери какви квалификации се потребни и аплицирај!

 

https://vrabotuvanje.com/job-advert/izvrshiteli/1971

loading...
Loading...