Се бара Мерчендајзер/ Комерцијалист

Loading...

Доколку имате завршено средно образование и минимум една година работно искуство на иста или слична позиција, поседувате возачка дозвола и имате желба за работа на терен…

Ова е вистинското работно место за Вас.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/merchendajzer–komercijalist/2043

loading...
Loading...