Се бара Оператор во производство

Loading...

Кромберг и Шуберт, глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, која своите производи ги пласира кај најголемите европски производители на автомобили, бара да вработи Оператор во производство.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operator-vo-proizvodstvo/2111

loading...
Loading...