ВО ПОТРАГА СТЕ ПО РАБОТА: Можеби овие огласи ќе ви помогнат!

Loading...

Доколку сте во потрага по работа, тогаш пожелно е редовно да го посетувате сајтот vrabotuvanje.com.mk и да ги следите активните огласи. За денес, издвоиме неколку огласи за работа за вас. Аплицирајте!1. КОМЕРЦИЈАЛИСТ
Агенцијата ЕСИ за потребите на компанија која се занимава со трговија со опрема за парно, водовод и индустриски инсталации, за вработување на комерцијалисти:
Скопје: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/komercijalist/30466
Струмица: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/komercijalist/30467
2. ГОТВАЧ/КИ И ШАНКЕРИ/КЕЛНЕРИ
Хотел Stone Bridge – Скопје, се наоѓа веднаш до Камениот мост, кој датира од 15-ти век и е главен симбол на Скопје. Сместен директно во културниот и комерцијален центар на градот, хотелот е одлична база од која може да започнете со откривање на македонското наследство.
Поради проширување на својот тим, Хотел Stone Bridge – Скопје објавува оглас за вработување на:
Готвач/ка: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/gotvach—ka/30442
Шанкери/келнери: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/shankeri—kelneri/30441
3. ВОЗАЧ – ДОСТАВУВАЧ И МАГАЦИОНЕР
Сет Компјутери, лидер во областа на ИТ, Аудио/ Видео и Бела техника на македонскиот пазар, има потреба од вработување на:
Возач: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/vozach—dostavuvach/30438
Магационер: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/magacioner/30439
4. АСИСТЕНТ ВО МАЛОПРОДАЖБА
Офис Плус, Водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјал, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема, има потреба да вработи:
Асистент во малопродажба: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/asistent-vo-maloprodazhba/30389
5. ФАРМАЦЕВТ, ПРОДАВАЧ ВО ПРОДАВНИЦА, СЕКРЕТАРКА, СЕНИОР JAVA ПРОГРАМЕР
Приватна здравствена установа АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ Скопје, ул. Бел Камен бр.6 Скопје, има потреба од:
Фармацевт: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/farmacevt/30350
Продавач во продавница: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/prodavach-vo-prodavnica/30353
Секретарка: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/sekretarka/30425
Сениор Java програмер: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/senior-java-programer/303991. КОМЕРЦИЈАЛИСТ
Агенцијата ЕСИ за потребите на компанија која се занимава со трговија со опрема за парно, водовод и индус

loading...
Loading...