Johnson Matthey вработува ПРОГРАМЕР ЗА АВТОМАТИКА

Loading...

 

Џонсон Мети има потреба од Програмер за автоматика (Automation Application Developer) кој ќе му се придружи на тимот за Автоматика во фабриката за автокатализатори во Скопје, Македонија. Лицето на оваа позиција ќе развива софтверски апликации од автоматика кои вклучуваат SCADA, MES систем и други апликативни платформи кои…

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/programer-za-avtomatika/2144

loading...
Loading...