Кромберг&Шуберт има потреба од Референт за проверка на материјали

Loading...

Кромберг и Шуберт, глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, која своите производи ги пласира кај најголемите европски производители на автомобили, бара да вработи Референт за проверка на материјали.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/referent-za-proverka-na-materijali/2127

 

loading...
Loading...