Бараме Техничар

Loading...

Мелон Солушнс Дооел, членка на Мелон Групацијата која е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 2.700 вработени во 11 земји, за својата канцеларија во Скопје има потреба одТехничар.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/tehnichar/2163

loading...
Loading...