Амди Бајрам:Ми се заканија од Пепси

Loading...

Бајрам растреперено раскажуваше за агонијата која му се случила после неговата легендарна изјава: Јас сум Кока Кола за тебе. Покажувајќи и фискални сметки од дијазепам и вода кои ги пиел за да се смири после заканите од Пепси, укажувајќи на фактот дека дијазепамот подобро му делувал кога го комбинирал со Кока Кола ама му било страв да ја пие…

Целиот текст на следниот линк:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/nevesti/amdi-bajrammi-se-zakanija-od-pepsi

 

loading...
Loading...