Вработуваме Готвачи

Loading...

Хотел Impexel2, ги поканува сите кандидати – експерти во кулинарството, со искуство на позицијата, иновативни, креативни, амбициозни, педантни и одговорни, да аплицираат на следниот оглас: 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/pomoshnik-gotvach/2216

 

loading...
Loading...