Се бара професионален безбедувач

Loading...

Перпетуумобиле, Реномирана агенција за обезбедување, за своите потреби објавува оглас за работа на позиција Обезбедувач. 

Се покануваат сите кандидати кои:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/obezbeduvach/2273

 

loading...
Loading...