Вицови за Амди Бајрам

Loading...

Собери четири Амди Бајрам капачиња и освјте оригинална Амди Бајрам Чаша.

Беше мрак а таа беше гола…Беше ладна како Амди Бајрам.

Собери четири Амди Бајрам капачиња и освјте оригинална Амди Бајрам Чаша.

Беше мрак а таа беше гола…Беше ладна како Амди Бајрам.

НОВО! АМДИ БАЈРАМ LIGHT ЗА 102,3 ДЕН !! the Amdi Bajram world chart show!!!

За сите обожаватели на Бамбус [Црвено вино + Амди Бајрам] Ај едно Амди Бајрам и две Пепси!

Чак норис е кока кола лајт за Анди Бајрам. Амди Бајрам оди во продавница и и вели на продавачката дај ми 2 јас од по 2 литри!

Знаеш дека е Божиќ кога на телевизија ги има рекламите за Амди Бајрам!

Пријави го Амди кодот и ќе можеш да добиеш Амди Веспа, 20 пакувања Амди Бајрам и многу други Амди изненадувања!

Кампања: Амди Бајрам за заштитно лице на Кока Кола. Празници се движат Амди Бајрами се пијат

И мене не ми е лесно- рече Чак Норис и го отвори Амди Бајрам.

Само Чак Норис може да го испие Амди Бајрам без да го отворикапачето. Амди Бајрам кондоми со вкус на кока кола.

Љубовта е како Амди Бајрам…секаде ја има и сите ја посакуваат. Прва се замрзнав, прва за замрзнав! сЕ освен Амби Бајрам ќе не стопи!

Прочитајте:

Амди Бајрам:Ми се заканија од Пепси

loading...
Loading...