10 најчести поплаки на вашите вработени

Loading...

Дали сте заинтересирани да ги дознаете најчестите поплаки на вашите вработени? Знаејќи што е она што ги прави вработените незадоволни и несреќни, вие сте на пола пат од решавање на истиот проблем поврзан со нивната сатисфакција, морал, позитивна мотивација и желба за работа. 

Слушнете го она што имаат да ви го кажат вработените, овозможете им комуникација со менаџерите на компанијата. Ако тие се чувствуваат пријатно и сигурно на своето работно место, тогаш ќе го кажат тоа што им е на ум и комуникацијата ќе биде обострана и искрена што ќе придонесе за подобра работна атмосфера со што самите резултати ќе бидат подобри…

Целата статија на линкот што следува:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/gratis-sovet/10-najchesti-poplaki-na-vashite-vraboteni

loading...
Loading...