Securicom вработува Хигиеничар во мобилна екипа

Loading...

SECURICOM – Компанија со основна дејност давање услуги од областа на професионалното чистење, обезбедување, тековно одржување и давање на дактилографски услуги на целата територија на Македонија, објавува ОГЛАС за ангажирање на ХИГИЕНИЧАР ВО МОБИЛНА ЕКИПА

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/higienichar-vo-mobilna-ekipa/2420

 

loading...
Loading...