Ван Хоол со отворени 500 работни места

Loading...

Ван Хоол е една од најголемите белгиски компании. Основана е 1947 и името е всушност презиме од основачите семејството Ван Хоол.

Со преку 4000 вработени, Ван Хоол претставува главен производител на автобуси во Европа, нудејќи комплетен опсег на автобуси за јавен транспорт за меѓународниот пазар, од 9-метарски средни автобуси, па се до 25-метарски дупли автобуси со низок под.

Ван Хоол има изградено 60-годишна репутација за дизајнирање и производство на високо-квалитетни и модерни производи како и производи според барањата на клиентите…

Целиот текст, прочитајте го на нашиот партнерски сајт ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ :

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/muabet-na-denot/van-hool-so-otvoreni-500-raboti-mesta

loading...
Loading...