Охриганец загина камче-не знаи к’ј му е

Loading...

После неколкуте вести за загинување, Министерството за замјоделство утрово објави уште една на истата тема. Имат загинато и во Охрид.

 

Имено денеска на огласната табла на министеrството за земјоделство стои соопштение со горниов наслов ама со големи букви:

ОХРИГАНЕЦ ЗАГИНА КАМЧЕ НЕ ЗНАИ К'Ј МУ Е…

Целиот текст, кој има намена да ве релаксира и забави и ништо друго прочитајте го на нашиот партнерски сајт ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ :

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/nevesti/ohriganec-zagina-kamchene-znai-kj-mu-e

Поврзани вести:

 Македонец со позитивен извештај од ЕК(Г)

 10 најчести поплаки на вашите вработени

Безобразно: Пензионерка нема да го посети Сити Мол

 

loading...
Loading...