Вработи се во ОБСЕ

Loading...

ОБСЕ мисијата во Македонија бара човек кој ќе работи во нивната канцеларија во Скопје. Платата повеќе од добра.
https://vrabotuvanje.com/job-advert/misijata-na-obse-vo-skopje-/2555

loading...
Loading...