Вицови за Роми

Loading...

 

Како раскинува циган со девојка му?
Да се истуширам ќе ти се јавам.
 
Како се вика циган Командир?
Rome: Total War.
 
Како се вика набилдан ром?
Разбацинела.
 
Го прашуваат Рамче:
Абе Рамче си сексал медицинска сестра?
Не бе само обична.
 
Како се вика цигански турнир во тенис?
Роман Гарос.
 
Како ром вика благодарам?
А за брат ми?
 
Како се колне циганка?
Невина сум жими децата.
 
Зошто циган не пие више пиво?
За да не добие туборг на мозок. 

loading...
Loading...