Нова доза вицови за добро смеење

Loading...

– Зоки Фаци има толку големо чело што кога имал температура мајка му го користела ко ПЕГЛА!

– Она е толку дебела што се самозадоволува со ХАРПУН

– Ноне се депилира со ханзапласт!

– Толку е дебела што ако се фати на пајдушко, автоматски ќе стане тешкото!

– Имам 16 години и имам дечко со кого имам интимни односи. Проблемот е што тој сака, таму доле да ми става шишиња. Моето прашање е – дали дечко ми е алкохоличар?

– Капсулата на Феликс падна во Македонија…ја пронајдоа префарбана во Шутка!

– Што е герила маркетинг? – Да делиш бесплатни летоци од погребално друштво во автобус на ЈСП.

– Киро Глигоров живееше 94 години затоа што имаше делови од Мерцедес во него!

– Двајца Англичани силуваат Германка. Она им вели: „Најн најн„ , а они повикуваат уште седуммина.

– Тринаесет годишна циганка пишува во тинејџерско списание:

Почитувана редакцијо, имам тринаесет години и сеуште сум невина. Па се прашувам дали мојот татко е нормален???

– Италијанец нашол некоја циганка на железничка станица во Скопје а возот му доаѓал за 1 саат па рекол дај да го искористам времето и ја прашал Циганкава дали сака да има секс со него за 100 евра.Циганкава се согласила и од како завршиле работа се качил на воз и од прозоров и вика: 

-Еурос фалсификато! 

Циганкава на тоа му одговара:

-Сифилис ориџинале!

– После чернобилската несреќа прават муабет мајка и ќерка. 

Ќерката: Мамо види расте ми 3та цицка 

Мајката: Боле ме куро

 

Погледнете ги следниве статии

 Тенкот и Фичото

 

 

 

 

 

 Хард кор вицови

 

 

 

 

 

 10 вицови од црна хроника

loading...
Loading...