Потребни се ПРОДАЖНИ АГЕНТИ

Loading...

За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски решенија, флексибилно и динамично повеќе од 20 години.

За вработување кај наш клиент потребни се ПРОДАЖНИ АГЕНТИ. 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/prodazhni-agenti/2836

 

loading...
Loading...