Се бара Trade Marketing Manager

Loading...

Franck ве поканува да им се придружите во нивниот успешен тим, на работната позиција како Trade Marketing Manager за регионот на Косово.

Примарна локација: Приштина, Косово

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/trade-marketing-manager/2827

 

 

 

loading...
Loading...