Прочитај ако смееш:CV на Чак Норис

Loading...

Биографијава на Чак ја почнуваме со овој факт: Стравот од затворен простор се вика клаустрофобија, стравот од летање авиофобија, а стравот од Чак Норис – Логика.

На логиката се повика и Гугл па тешко ни беше да пронајдеме информации.Еве на што наидовме гуглајќи:
Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't findChuck Norris, he finds you.
Your search – Chuck Norris – did not match any documents.

 

Прочитајте што се ве чека со Чак Норис на следниот линк:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/zeznato/prochitaj-ako-smeeshcv-na-chak-noris

loading...
Loading...