Авицена Лабараторија вработува Медицински Лаборант

Loading...

Авицена Лабораторија, сертифицирана и  акредитирана лабораторија, објавува ОГЛАС за работно ангажирање на МЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ, кој ги исполнува следните квалификации:

 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/medicinski-laborant/2863

 

loading...
Loading...