Се бараат државни службеници

Loading...

АГЕНЦИЈАТА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 285/2012 за вработување на 7 државни службеници во Влада на Република Македонија – Генерален секретаријат…

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/7-drzhavni-sluzhbenici/2907

loading...
Loading...