Johson Matthey има потреба од инженер за поддршка на процеси

Loading...

Џонсон Мети има потреба од Инженер за поддршка на процеси (Process Support Engineer) кој ќе му се придружи на нашиот тим за Процесна Поддршка во фабриката за автокатализатори во Скопје. 

Успешниот кандидат ќе биде одговорен за техничка поддршка на тимовите во производство и ќе биде линк меѓу локалното производство и нашиот Технолошки Оддел лоциран во Обединетото Кралство. Главниот фокус на оваа позиција е претставување на нови производи во фабриката и други технички активности за континуирано подобрување. 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/inzhener-za-poddrshka-na-procesi/2983

loading...
Loading...