KROMBERG & Schubert вработува ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИНИ

Loading...

Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и  има намера да вработи до 2.500 работници. Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИНИ

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operator-vo-magacini/2984

loading...
Loading...