ИНДБУС има потреба од електричари – автоелектричар

Loading...

 

Шпанската Компанија ИНДБУС Д.О.О  со дејност производство на моторни возила, со седиште во Скопје, ја огласува следнава позиција ЕЛЕКТРИЧАРИ- АВТОЕЛЕКТРИЧАР.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/elektrichari—avtoelektrichar/2991

loading...
Loading...