Се бара Јава Веб програмер

Loading...

Компанијата Кодвел, софтверска компанија за развој на мобилни апликации има потреба од вработување на човек на работна позиција Java Web програмер:

 

Потребни квалификации:
–          ВСС или последна година од студии на информатика или компјутерски науки
–          Одлично познавање на Java програмскиот јаизк
–          Познавање на Java сервлети & JSP
–          Познавање на Tomcat и GlassFish
–          Познавање на Spring Framework
–          Познавање на Apache Maven
–          Познавање на објектно ориентирани концепти  и шаблони за дизајн на софтвер
–          Познавање на теоријата на алгоритми
–          Креативност при изнаоѓање на решенија на даден проблем – смислување или користење на некои постоечки алгоритми од дадената област
–          Одлично познавање на англиски јазик

Се охрабруваат сите кандидати кои сакаат да работат во млад тим, со позитивна атмосфера да испратат свое CV на англиски јазик на [email protected]
Огласот е валиден до 25.11.2012

loading...
Loading...