Johnson Matthey вработува Контролор на залихи.

Loading...

Џонсон Мети има потреба од  Контролор на залихи (Inventory Controller) кој ќе се придружи на нашиот тим во фабриката за автокатализатори во Скопје.

Кандидатот ќе ја контролира ефективноста и точноста на прием, издавање и испраќање на стока. Позицијата ги вклучува следните одговорности:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kontrolor-na-zalihi/3007

loading...
Loading...