Се бараат INSIDE SALES and SERVICE REPRESENTATIVES.

Loading...

Водечка глобална компанија во кондензатор индустрија, со повеќе од 11.000 вработени низ целиот свет, е во потрага за проширување на својот тим во Македонија на работната позиција INSIDE SALES AND SERVICE REPRESENTATIVES.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/inside-sales-and-service-representatives/3035

 

 

loading...
Loading...