ELEKTRO maschinen е во потрага по Export Sales Representative

Loading...

Дали сте заинтересирани да станете дел од меѓународен тим кој ќе ви даде можност да станете важен дел од развојот на компанијата? 

Дали сте заинтересирани за продажба на професионални и квалитетни производи кои им се потребни на луѓето за нивната секојдневна работа и активноси? 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/export-sales-representative/3027

 

 

loading...
Loading...