Отворено работно место за Test Equipment Technician

Loading...

Со цел да се поддржи Одделот за производство во нашата фабрика во Кавадарци, во потрага сме за високо мотивирани професионалци, кои се подготвени да се соочат со предизвиците на меѓународните пазари со отвореност, флексибилност и ентузијазам.

Сите информации на линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/test-equipment-technician/3030

loading...
Loading...