Johnson Matthey – Administrator (French Speaking)

Loading...

Johnson Matthey бараат администратор кој говори француски за да се придужи на тимот на логистика на Аутокаталисти во Скопје.

Позицијата вклучува комункација меѓу генерални средби со внатрешни департмани и надворешни потрошувачи. Исто така собраните податоци и пренесуваните информации треба да бидат во употреблива форма за нашиот систем на производство, за испраќање на фактури како и за изработување на извештаи.

Сите информации на линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/administrator–french-speaking-/3075

loading...
Loading...