Johnson Matthey – Training Specialist

Loading...

Johnson Matthey бараат специјалист за обука да им се придружат на тимот на нашите автокатализатори во Скопје, Македонија.

 

Во оваа улога, вие ќе стоите зад HR менаџерот во сите негови потфати за да ја зголемите компетенцијата на вработени, вклучувајќи и олеснувањето на индукцијата на вработените. развој на материјалите за обука и надградување. кооперација и овозможување и надгледување на практичниот обука, но и одржување на списите за обуката во лични досиеа и системот на списи.

Следете го линкот за сите потребни информации:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/training-specialist/3077

loading...
Loading...