Real Estate Development Director

Loading...

Кандидатот треба да ги има следниве преференции:

– Завршено најмалку додипломски студии по некој од наредниве области: финансии, инжинерство или конструкција. Мастер дипломата би била предност.

– Најмалку 5 години на работно искуство

Следете го линкот за сите потребни информации:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/real-estate-development-director/3078

loading...
Loading...