Курир за достава на пратки – Битола

Loading...

Водечки провајдер на услуги во транспортот и дистрибуцијата низ Македонија објавува ОГЛАС за ангажирање на КУРИР ЗА ДОСТАВА НА ПРАТКИ за реонот на Битола.

Следет е го линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kurir-za-dostava-na-pratki/3072

 

loading...
Loading...