НЛБ Тутунска банка има потреба од практиканти

НЛБ Тутунска банка АД Скопје Ви нуди можност да го запознаете банкарското работење, преку обавување на практична работа во рамки на нејзините организациони единици.

Следете го линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/praktikanti/3070

 

Пронајдете не на следниве мрежи: