Се бара асистент контролор за благородни соли

Loading...

Непосредно по успешно одобрената инвестиција во ECT Македонија бараме Асистент Контролор за благородни соли кој ќе се придружи на нашиот тим во производство за контрола за благородни соли.

Бараме самомотивирани поединци со одлични комуникациски вештини и способност. 

 

Следете го линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/asistent-kontrolor-za-blagorodni-soli/3071

 

loading...
Loading...