Erste Grоup Bank AG има потреба од PR Specialist

Loading...

Erste Grоup Bank AG е корпоративна асоцијација за водечки банки во Централна и Источна Европа која ужива постојан развој и стабилност во една од најинтересните региони во Европа.

Ние нудиме стратегиско водство, централни бизнис функции и широка инфраструктура која е подржана од многу талентирани луѓе кои споделуваат заеднички цели.

 

Следете го линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-preku–link-to-apply-/3052

 

loading...
Loading...