European patent office бараат научници и истражувачи

Loading...

Доколку имате диплома по физика, инжинерство или природните науки, и доколку имате одлично познавање на еден од трите основи официјални јазици на Office (англиски, француски и германски), но и способноста да разбирате барем еден од тие јазици, можете да бидете дел од тимот на истражувачи на патенти во Минхен, Хаг или Берлин.

 

следете го линкот:

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-preku–link-to-apply-/3051

loading...
Loading...