Вработуваме курир за достава на пратки

Loading...

Глобко Логистик – Водечки провајдер на услуги во транспортот и дистрибуцијата низ Македонијаобјавува оглас за ангажирање на курир за достава на пратки за реонот на Гевгелија.

Повеќе информации на линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kurir-za-dostava-na-pratki/3100

loading...
Loading...