Се бара Заменик менаџер на супермаркет

ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ за потребите на свој клиент објавува ОГЛАС за работа на позицијаЗ АМЕНИК МЕНАЏЕР НА СУПЕРМАРКЕТ со следниве потребни квалификации: – ВСС/ ССС – ВСС ќе се смета како предност…

Повеќе информации на линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/zamenik-menadzher-na-supermarket/3098

Пронајдете не на следниве мрежи: