Се бара Касиер/ ка.

Трговското друштво ЕУРО МЕДИА ДОО Скопје – Продавници Нептун, од областа на трговија со електрични апарати за домаќинство, распишува оглас за вработување на КАСИЕР/ КА за реонот Скопје.

Се што е потребно е да го следите линкот подолу:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kasier–ka/3121

Пронајдете не на следниве мрежи: