Рамсторе бара Продавачка и Касиерка.

Loading...

Друштвото за трговија и услуги РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО – Скопје  има потреба да вработи:

·         1 ПРОДАВАЧКА за работен ангажман во непрехрамбен оддел со скратено работно време

·         1 КАСИЕРКА со полно работно време.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/prodavachka–kasierka/3124

loading...
Loading...