Потребни се обезбедувачи

Loading...

За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски решенија, флексибилно и динамично повеќе од 20 години. 

За вработување кај наш клиент голем супер маркет во Тетово потребни се ОБЕЗБЕДУВАЧИ.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/obezbeduvachi/3138

loading...
Loading...