Johnson Matthey има потреба од Асистент менаџер во производство

Loading...

Џонсон Мети има потреба од АСИСТЕНТ МЕНАЏЕР ВО ПРОИЗВОДСТВО (Assistant Production Manager)(две позиции) кој ќе му се придружи на нашиот тим за производство во фабриката за автокатализатори во Скопје. 

Кандидатот ќе му асистира на Менаџерот за производство во процесот на организирање, водење, контрола и развој на два главни тима во фабриката.

Кандидатот на оваа позиција ќе ги има следните главни одговорности:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/asistent-menadzher-vo-proizvodstvo/3155

 

loading...
Loading...