Вработување.ком објавува оглас за Машински техничар

Loading...

ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ За потребите на свој клиент, ЕДЕН ОД ПОГОЛЕМИТЕ ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ објавува оглас за работа на позиција МАШИНСКИ ТЕХНИЧАР, кој ќе се придружи на нашиот тим за одржување на климатизација и греење во Скопје.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/mashinski-tehnichar/3153

loading...
Loading...