Johnson Matthey има потреба од Супервизор за обезбедување

Loading...

Џонсон Мети има потреба од Супервизор за обезбедување (Security Supervisor) кој ќе му се придружи на тимот во фабриката за автокатализатори во Скопје, Македонија.

Кандидатот ќе му одговара на Менаџерот за обезбедување, а некои од одговорностите што оваа позиција ги вклучува се следните:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/supervizor-za-obezbeduvanje/3156

loading...
Loading...