80-годишна баба седи на железничката станица и нервозно ги притиска копчињата на телефонот…

Loading...

80-годишна баба седи на железничката станица и нервозно ги притиска копчињата на телефонотПоминува еден млад човек и таа му вели:
– Еј, дечко, ќе ми напишеш ли една СМС порака зошто јас не гледам добро?– Може, се разбира. Што да напишам?
– Пиши вака: „Свињо валкана, конечно собрав храброст, да не си се осмелил да ме бараш повеќе! Те напуштам! Одам кај мама!“Поминува еден млад човек и таа му вели:
– Еј, дечко, ќе ми напишеш ли една СМС порака зошто јас не гледам добро?– Може, с

loading...
Loading...